Villa Mio

Aroeira, Lissabonkysten, Portugal

Spørg om pris
  • 11+1
  • 6
  • 5
  • 1
Villa Mio er en rummelig og moderne villa i hjertet af Aroeira, tæt på golfbaner, strande og hovedstaden Lissabon. Husets seks soveværelser kan rumme tolv personer. Mio består af to etager. I stueetagen er en stue med sofaer og kabel-tv, en spisestue, og et veludstyret køkken, et spillerum med poolbord og fire soveværelser. Det første soveværelse er en master suite med dobbeltseng, eget badeværelse og aircondition. Det andet soveværelse har en enkeltseng og eget badeværelse, det tredje har to enkeltsenge og det fjerde har en dobbeltseng. Det tredje og fjerde soveværelse deler et separat badeværelse. De to resterende soveværelser er på første sal. Det ene er et dobbeltværelse og det andet har to enkeltsenge. Begge har eget badeværelse og aircondition. Villaen kan rumme tolv personer, hvis en ekstraseng tilføjes i et af soveværelserne i stueetagen. I værelserne uden aircondition kan ventilatorer tilføjes på anmodning. Udenfor er en pool omgivet af et hegn for børns sikkerhed. Ved siden af er en stor terrasse med liggestole, havemøbler, grill og spiseplads. Den 300 m² store have er perfekt til børn at lege i. Der er også parkeringsplads til fire biler. Villa Mio ligger i Aroeira, i gåafstand fra restauranter og købmænd. Der er også golfbaner og strande i nærheden. Lissabon er en time væk i bil.
Spørg om pris

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Valgfrie

Opvarmning (hus)140€ per week
Ekstra senge
Fans in bedroomsOn request

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring

Placering

Anmeldelser

"The property is well located in the golf resort and was very nice and spacious, clean and very practical with kids. Kitchen was very good but could do with a few more cooking utensils like chopping boards, cutting knives etc but overall a very nice experience and we would return. Pool was excellent by the way."

"Very Nice villa With a fine pool. The bathroom in the main bedroom needs an overhaul, apart from that a very fine stay! "