Villa Timpa

Acireale, Sicilien, Italien

2 499 - 4 116 € / uge
  • 8
  • 4
  • 3
  • 1
Villa Timpa er en vidunderlig villa til ni gæster. Villaen er en del af et huskompleks med spektakulær havudsigt i naturparken Timpa. Villaen har sin egen swimmingpool og en privat sti ned til havklipperne. De to etager i huset er stilfuldt indrettede og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. På stueetagen er en lille stue med sovesofa, et veludstyret køkken, et badeværelse og to soveværelser, hvoraf det ene har eget badeværelse og udgang til haven. Ovenpå er en stue, to soveværelser og et badeværelse med bruser. Udenfor villaen er adskillige terrasser, hvor gæsterne kan slappe af, socialisere og nyde den fantastiske havudsigt. Der er et herligt udendørskøkken, grill og spisebord. En trappe fra huset fører op til poolterrassen, som er udstyret med liggestole, et omklædningsrum og et badeværelse. Den private pool er 7x4 meter og 1,30 meter dyb. Området er perfekt til smukke vandreture. Den nærmeste restaurant ligger knap en kilometer væk, og alle bekvemmeligheder er fem kilometer væk i Acireale.
PeriodeNatUgeMinimum ophold
29.10.2022 - 23.12.2022462 €3 234 €7 Dage
24.12.2022 - 06.01.2023588 €4 116 €7 Dage

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

ElektricitetElectricity: usage above 300 Kwh per week charged at euro 0,40/kwh
Turistskat1,00€/night/person, up to max 5 nights, except children under 16 years

Valgfrie

Opvarmning (hus)Heating: 6 split heat pumps on consumption usage above 300 Kwh per week, euro 0,40/kwh
AirconditionAir conditioning: 6 units, usage above 300 Kwh per week charged at euro 0,40/kwh
Sen check-inLate arrivals: 21:00 - 23:00 only if agreed
  • 50€

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring
Håndklæder til poolen
Mid week change of towels(Towels changed every Wednesday and Saturday)

Placering

Anmeldelser

Niklas, Ö.

"Huset är verkligen jättefint. Eftersom vi älskar att vara utomhus, bada samt älskar att laga mat så passade det oss jättebra. Det var bara en sak som tyvärr drog ned helhetsintrycket och det var att bryggan tyvärr inte fanns och därmed gick det inte att bada i havet i anslutning till huset vilket faktiskt var en stor anledning till att vi valde just detta hus. Barnen skulle bada i poolen och jag i havet var min tanke."

Susan

"Beautiful villa in pristine condition. Check in and check out very warmly and professionally managed. Wonderful family holiday so thank you to everyone involved. Only thing to note is that you must have transport at this location if you want to get out and about. Fabulous!"

Martine