Villa Sea

Seminyak, Bali, Indonesien

Spørg om pris
  • 4+1
  • 2
  • 2
  • 1
Villa Sea ligger i hjertet af den livlige by Seminyak. Shopping, restauranter, barer og smukke strande er alt sammen inden for gåafstand. Denne smukke villa med egen pool og to soveværelser er velegnet til mindre familier, par eller venner. Huset er unikt indrettet i forskellige nuancer af blå og udstyret med alle moderne faciliteter. Den hyggelige stue ligger lige ved siden af ​​den solrige terrasse og swimmingpoolen. I et hjørne af stuen er et køkken med moderne husholdningsapparater og tilbehør såsom blender, brødrister og ovn. Villaens to soveværelser er smagfuldt indrettede. De har begge eget badeværelse med regnbrusere og badekar. Det ene soveværelse har ligeledes direkte adgang til poolområdet. Ved siden af den turkise pool (8x4 meter) er en lille solterrasse og tropiske planter, som bidrager til en rolig og fredelig stemning. En lækker morgenmad er inkluderet i bookingen, men området har også et stort antal restauranter og caféer. Et indkøbscenter, spa, strandklubber og barer ligger også inden for gåafstand.
Spørg om pris

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Valgfrie

Ekstra senge35€ per night
  • 35€
Fyldt køleskab ved ankomstAvailable at extra cost
BørnepasningAvailable at extra cost
Medlemskab af sportsklubComplimentary membership of the SOHAM Wellness Center, include: 2500 square meter indoors and out door area, Modern & hi-Tech fitness center, Dedicated cycle room (RPM), Fight center, Rejuvenating hot yoga & yoga session, Pilates sessions, Inventive multi

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring
Elektricitet
Internetforbindelse
Vand
Daglig rengøring
Daglig morgenmad
Personale(Estate staff: 2 butlers, 2 housekeepers, 1 villa manager, 1 gardener, 1 villa attendant, night time security, pool specialist)

Placering