Villa Sky House

South Kuta, Bali, Indonesien

Spørg om pris
  • 4+2
  • 2
  • 2
  • 1
Villa Sky House ligger højt på Bukit-halvøen med fantastisk udsigt over havet og det omgivende landskab. Dette er en luksuriøs og komfortabel feriebolig i en minimalistisk stil. Boligen har også egen pool og plads til seks personer. Den nærmeste strand er ca. 10 minutter væk i bil. Villaens stueetage består af en stor stue med sofaer, stort tv og et spisebord. Store glasdøre åbner op til poolen (10x4 meter), som ligger lige uden for stuen. På samme etage er også et moderne køkken med udstyr af høj kvalitet. På første sal er to flotte soveværelser, hvoraf det ene er en rummelig familie-suite med en dobbeltseng og en lille stue med en dobbelt sovesofa. Suiten har også eget badeværelse og en stor balkon. Det andet soveværelse er udstyret med en luksuriøs himmelseng, eget badeværelse samt balkon. Villaen har en skøn tagterrasse med et spisebord og en stor chaiselong. Herfra kan gæsterne beundre solnedgangen og havudsigten. Inkluderet i bookingen er servicepersonale og overvågning døgnet rundt. Halvøens fantastiske strande er kun få minutter væk i bil.
Spørg om pris

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

PersonaleVilla staff: 1 butler, 1 maintenance & housekeeping, driver, gardener and pool cleaner, 24-hour estate security, villa manager. The staff working day is normally until 7 pm, with late service charged at additional cost

Valgfrie

Fyldt køleskab ved ankomstavailable at extra cost
Børnepasningavailable at extra cost
Bil og chaufførA 6-seater 'Toyota Avanza' car with English-speaking private chauffeur is included in the villa rate for up to eight consecutive hours per day and until 11pm (excluding petrol, parking and toll fees)

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring
Aircondition
Elektricitet
Internetforbindelse
Vand
Sikkerhedspersonale(24-hour security guards and security alarm system)

Placering

Anmeldelser

Victor, H.

"Super fed villa, og et godt personale som var meget hjælpelige. Og plus så er seværdighederne på Bali i top, så klart et sted vi besøger igen."