Villa Antognolla

Perugia, Umbrien, Italien

Spørg om pris
  • 6+2
  • 3
  • 3
  • 1
Denne eksklusive villa er bygget på ruinerne af et middelalderligt forsvarstårn nær Perugia. Tårnet blev oprindeligt bygget i en strategisk position på toppen af ​​en bakke med udsigt over Monte Tezio-dalen og Murlo-slottet. Villaen har en fantastisk beliggenhed med betagende udsigt over det flotte landskab bestående af grønne dale og oliventræer. Villa Antognolla har tre soveværelser, som kan rumme op til otte personer. I stueetagen er er et charmerende og veludstyret køkken, en spisestue, to hyggelige opholdsstuer og et dobbeltværelse med eget badeværelse med badekar. En trappe fører til tårnets første sal, som består af et soveværelse med to køjesenge og et privat badeværelse med bruser. På tredje sal er et dobbeltværelse med eget badeværelse med bruser. Udenfor er en møbleret terrasse og have med fantastisk udsigt over landskabet. Der er ligeledes en infinity pool omgivet af liggestole og en parasol. Den 5000 kvadratmeter store have er fuldt indhegnet.
Spørg om pris

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Turistskat

Valgfrie

Opvarmning (hus)According to consumption
PoolopvarmningAccording to consumption (1.80€ per cubic meter + VAT). Prices can vary between 80 - 180 € per day depending on outside temperatures.
Sen check-inAfter 8 pm a fee of 50€ is required and after 10 pm the fee is 100€. Any late arrival has to be agreed in advance.
Extra cleaningOn request

inkluderet i prisen

Slutrengøring
Aircondition
Elektricitet
Internetforbindelse
Vand
Tjenestepige-services(Daily maid service (around 2hours) from Monday to Friday. Not available on bank holidays (only bedrooms and bathrooms and cleaning of the kitchen).)
Sengetøj og håndklæder

Placering