Villa Murs

Murs, Provence, Frankrig

4 928 € / uge
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Denne villa er perfekt til rejsende, som ønsker at være tæt på alle aktiviteterne i Luberon, men samtidig vil nyde roen på landet i Provence. Det nyrenoverede stenhus ligger på en bakke med en vidunderlig udsigt over Luberondalen og den nærliggende landsby Murs. Villaen har fire soveværelser til otte personer. I villaens stueetage er et moderne og veludstyret køkken. En lille trappe fører op til to hyggelige stuer. Der er to soveværelser i stueetagen og to soveværelser på første sal. Alle værelserne har en dobbeltseng og eget badeværelse. På øverste etage er også en terrasse med en smuk udsigt, hvor gæsterne kan nyde måltider og hinandens selskab. I den brolagte have er der plads til både afslapning og aktiviteter. I villaens gårdhave er et spisebord og grill, som er overdækket. I haven er en stor pool (17 x 4,5 meter), som er omgivet af liggestole og parasoller. Uden for grunden er der masser af vandrestier. Villaen har også en privat parkeringsplads, hvis du ønsker at tage bilen og besøge de nærliggende landsbyer.
PeriodeNatUgeMinimum ophold
31.08.2019 - 04.01.2020704 €4 928 €7 Dage

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Valgfrie

Midtuge-rengøringEnd of stay cleaning, plus 3 hours of intermediate cleaning included. Linens changed weekly unless agreed otherwise. Maids not responsible for washing guest dishes/ pots/ pans or personal laundry.
PoolopvarmningPool can be heated upon request for an additional 150€ per week, weather permitting. Please note that pool heating is dependent on outdoor weather conditions and specific temperatures cannot be guaranteed.

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring
Håndklæder til poolen

Placering