Villa La Pacchia

Baschi, Umbrien, Italien

5 565 € / uge
  • 10+2
  • 5
  • 6
  • 1
Villa La Pacchia er en smuk villa beliggende på en skråning med spektakulær panoramaudsigt over det omgivende landskab. Dette traditionelle stenhus har fem soveværelser og to ekstra senge med plads til i alt tolv personer. Villaen er ideel til større selskaber, som ønsker en afslappende ferie i fred og ro med uforglemmelig udsigt. I stueetagen er et dobbeltværelse med eget badeværelse, en stue med pejs og et veludstyret køkken med brændeovn. Denne etage har også et rum med træningsudstyr og tyrkisk bad. På første sal er to dobbeltværelser, et værelse med to enkeltsenge og et med to udtrækssenge. Alle værelser har eget badeværelse. Her er også endnu en stue og en fin terrasse. Til ejendommen hører ikke mindre end tre hektar jord, primært olivenlunde. Omkring huset er en velplejet have på 1500 kvadratmeter med store græsarealer, oliventræer, terrasser og selvfølgelig en swimmingpool (14x7 meter) med liggestole og parasoller. Fra det luksuriøse poolområde har gæsterne en pragtfuld udsigt over det italienske landskab. Hovedterrassen er forbundet til køkkenet og stuen, så her er det nemt at nyde måltider i hinandens selskab. Haven er også indhegnet, hvilket giver gæsterne ekstra privatliv. Den nærmeste butik og andre ydelser er ca. seks kilometer fra boligen. Huset ligger i Umbrien, et område rigt på historiske byer og tæt på Toscana.
PeriodeNatUgeMinimum ophold
17.12.2022 - 06.01.2023795 €5 565 €4 Dage

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Slutrengøring180€ fix price
ElektricitetOver a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh
TuristskatEventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)
Ugentligt ekstragebyr, hvis kæledyr rejser med50€ per animal

Valgfrie

Opvarmning (hus)On consumption due to up to date market prices
AirconditionOver a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh
Midtuge-rengøringAdditional cleaning and extra change of bed linen and towels, on request
SaunaElectricity: over a consumption of 100 kwh per stay, on consumption 0,50€ per kwh

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Gas
Vand
Vedligeholdelse af pool og have

Placering

Anmeldelser

Essi A.

Kaisa R.

"Matkakohde oli ihana. Uima-allas alue todella toimiva ja tilava. Talossa oli tilaa isolle joukolle. Sängyt ja petivaatteet laadukkaita. Oli myös tarpeeksi pyyhkeitä. Pieniä puutteita keittiön tarvikkeista, kuten kauhoista, lastoista yms. Kahvinkeitin aivan surkea, miten niin pienellä keitetään isolle ryhmälle kahvia?"

Miia Mäkinen

"Matka oli erittäin onnistunut ja huvila teki suuren vaikutuksen työkavereihini! Itsekin olin positiivisesti yllättynyt siitä miten iso huvila olikaan ja miten tajuttoman hienolla paikalla peltojen keskellä. Kun järjestää noinkin isolle porukalle matkaa on kiva, että välissä on luotettava suomalainen toimija. Vähentää huomattavasti omaa stressiä kaiken suhteen.”"