Villa Beji

Canggu, Bali, Indonesien

Spørg om pris
  • 12
  • 6
  • 6
  • 1
Villa Beji er en skøn, moderne feriebolig med plads til 12 personer i seks soveværelser. Villaen har en enorm, privat have på 4000 kvadratmeter, som omfatter en tennisbane, en stor pool, flere terrasser og et privat fitnesscenter. Dette unikke sted er perfekt til både ferie og forretningsarrangementer. Luksusvillaen består af seks separate soveværelsespavilloner og en hovedbygning med stue, spisestue, moderne og veludstyret køkken og et hyggeligt elektronikrum med et stort tv. Hovedbygningen har også en stor tagterrasse, hvor gæsterne kan nyde solen. Soveværelsespavillonerne er spredt over haven og ligger alle nær ​​hovedbygningen og poolen. Hver pavillon har eget badeværelse og en møbleret terrasse. Alle soveværelserne har parketgulve, store garderobeskabe, aircondition, pengeskab og kabel-tv. Bagved ​​hovedbygningen er et fitnesscenter med aircondition, tennisbane, basketballbane og en lille fodboldbane. I haven er der også store arealer til aktiviteter, og i den nederste del findes den fantastiske poolterrasse med liggestole, parasol og en 25 meter lang swimmingpool. Under dit ophold i villaen vil det professionelle servicepersonale være til stede for at tage sig af alle faciliteterne 24 timer i døgnet. Lejen inkluderer et Canggu Club-medlemskab til seks personer, herunder ubegrænset brug af vandland, bowlingbane, fitnesscenter mv. Den nærmeste strand, Berawa, ligger kun halvanden kilometer fra villaen. Den livlige by Seminyak ligger cirka 15 minutters kørsel væk.
Spørg om pris

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Valgfrie

Ekstra sengeavailable at extra cost
Fyldt køleskab ved ankomstavailable at extra cost
Børnepasningavailable at extra cost
Bil og chaufførA 6-seater comfortable car with English-speaking driver for up to 8 consecutive hours per day and until 11pm (including petrol for local trips - Canggu and Seminyak areas only). Longer tours charged at standard rates.

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring
Aircondition(Included: Air conditioning in all bedrooms and media room)
Elektricitet
Internetforbindelse
Vand
Personale(Full staff including villa manager, professional chef, housekeeping, gardeners, security and dedicated butler)
Morgenmad(Complimentary breakfast on the first morning only)

Placering