Villa La Gioiosa

Monte San Savino, Toscana, Italien

2 058 - 3 353 € / uge
  • 8+2
  • 5
  • 4
  • 1
To kilometer fra byen Monte San Savino er dette 400 år gamle idylliske stenhus. Den nylig renoverede villa har en fantastisk panoramaudsigt over det toscanske landskab. Med sine fem soveværelser og en ekstra seng er der plads til ti personer. Boligen er ideel for gæster, som ønsker en afslappende ferie med storslået udsigt, men samtidig sætter pris på at være tæt på byens faciliteter og muligheder. Villaen består af en hovedbygning og et anneks. I hovedbygningens stueetage er en stue, en spisestue med pejs og et veludstyret køkken med direkte adgang til den møblerede terrasse. Der er også et dobbeltværelse, et værelse med en enkeltseng og et fælles toilet. Ovenpå er en stue og to dobbeltværelser med egne badeværelser. I annekset få meter fra huset er et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt et badeværelse. Villaen er omgivet af skønne olivenlunde, cypresser og grønne områder. I haven er en stor og dejlig pool (15x6,5 meter) omgivet af liggestole. Der er også et lille overdækket område tæt på poolen perfekt til afslapning i skyggen. Uden for køkkenet og spisestuen er en terrasse, hvor gæsterne kan spise sammen. Villaen har også en overdækket parkeringsplads. Huset ligger cirka 15 minutters gang eller to minutter i bil fra Monte San Savino, som har en lang række butikker, restauranter og andre tjenester. Byen er et populært turistmål med flere smukke bygninger fra middelalderen og renæssancen.
PeriodeNatUgeMinimum ophold
18.09.2022 - 17.12.2022294 €2 058 €5 Dage
18.12.2022 - 08.01.2023479 €3 353 €7 Dage

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Slutrengøring150,00 Euro
Turistskat eventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)
Ugentligt ekstragebyr, hvis kæledyr rejser med50,00 Euro per animal

Valgfrie

Opvarmning (hus)heating if used (€4,00/m3)
Airconditionair conditioning only in the dependence (0,50 Euro per kwh)
Brænde20,00 Euro per 100kg

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Elektricitet
Tremmeseng
Barnestol
Internetforbindelse((20giga / week))
Gas(cooking gas)
Vand
Håndklæder til poolen
Vedligeholdelse af pool og have

Placering

Anmeldelser

Linda S.

"Huset och tomt med pool var fantastiskt och ägare och granne som hjälpte till supertrevliga! Rent och fräscht och personligt hus. Här fanns allt vi kunde önska oss. En liten trevlig stad med gammal stadskärna några kilometer från huset som var trevligt att åka till och äta på restaurang. Men för det mesta ville vi inte lämna huset på kvällarna. Solnedgången vid poolen var magisk!"

"We had a wonderful ten days here and loved every minute of our stay. Location is well placed for trips to Siena Florence Cortona for example. Pool is gorgeous and even in mid to late September we made good use of it. The responsible, Gianluca, was amazing - arranged private visit to vineyard and always responded quickly and helpfully. We loved our fabulous stay - there was nothing we could fault - it was perfect, thank you Monika"