Villa Biscaia

Cascais, Lissabonkysten, Portugal

1 547 - 1 925 € / uge
  • 12+2
  • 6
  • 5
  • 1
Denne elegante villa rummer op til 14 personer i seks soveværelser og har en flot beliggenhed med fantastisk havudsigt. Villaen ligger i et roligt og naturrigt område, men tæt på en lang række aktiviteter. For eksempel er Quinta da Marinha og Oitavos golfbaner 10 minutter væk i bil og den nærmeste strand kun et par kilometer væk. Villaens kælder har et vaskerum og et hobbyrum, hvor der er bordtennis, bordfodbold, ​​dart mm. Stueetagen består af et veludstyret køkken, en spisestue og en stue. I stuen er også en dobbelt sovesofa. Denne etage har ligeledes to soveværelser (et med en dobbeltseng og et med en køjeseng), et badeværelse og et separat toilet. På første sal er fire dobbeltværelser, hvoraf tre har adgang til eget badeværelse. På terrassen ved siden af ​​huset er en grill og en hyggelig spiseplads. Poolen er omgivet af en solterrasse med liggestole og udsigt over havet. Ved siden af ​​huset er en vandresti, der følger det smukke landskab langs kysten. Stranden Guincho er ti minutter væk i bil, og strandpromenaden har en lang række barer og restauranter. I villaens nærområde er det muligt at prøve forskellige typer vandsport eller at slappe af ved havet. Beliggenheden gør det også muligt at tage på udflugt i nærliggende byer og besøge populære seværdigheder.
PeriodeNatUgeMinimum ophold
22.09.2018 - 14.12.2018221 €1 547 €7 Dage
15.12.2018 - 05.01.2019275 €1 925 €7 Dage

Tjenester og ekstragebyrer

Obligatoriske

Valgfrie

Opvarmning (hus)Central heating 30e/day
  • 30€

inkluderet i prisen

Sengetøj
Håndklæder
Slutrengøring

Placering

Anmeldelser

"We had a lovely 2 weeks in this comfortable villa. We felt very safe and did not feel it was too remote. Easy 15 min access to Cascais. However, there are nicer restaurants and beaches further north towards Sintra. The photos of the villa are very accurate in describing the features. We would recommend stating here."

"Wonderful location with everything that you need at hand. Clean, well equipped with amazing views. It added to the great time spent in the area celebrating a family wedding. Will definitely return! Stayed Oct 2017"