Nem og sikker booking

Sådan fungerer det

Sådan gør du

SEND FORESPØRGSEL

Når du har fundet den perfekte villa, kan du sende os en forespørgsel via villaens profilside med de ønskede datoer. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette. Vi hjælper dig med glæde.

VI RESERVERER VILLAEN TIL DIG I 48 TIMER

Når det er blevet bekræftet, at din villa er ledig i den ønskede periode, reserverer vi den til dig i 48 timer. Dette er helt gratis, og ingen andre kan booke villaen i mellemtiden. Så har du god tid til at tage den endelige beslutning med de andre rejsende.

BEKRÆFT DIN BOOKING

Du bekræfter din booking inden for 48 timer ved at betale et depositum på 40% af udlejningens fulde pris. Du kan anmode om en mulig forlængelse, hvis du har behov for mere tid.

Hvorfor Villada?

HÅNDPLUKKET UDVALG

Alle vores 1000+ villaer er håndplukkede og kvalitetskontrollerede af Villadas personale eller lokale Villa Managers. Dermed sikrer vi, at din indlogering stemmer overens med hvad der bliver skrevet.

Personlig service

Hvad enten du søger hjælp til at finde den perfekte villa eller vælge den rette destination, er vores team klar til at skræddersy din ferieoplevelse baseret på dine ønsker.

NEM OG SIKKER BOOKING

Hos Villada er det nemt og sikkert at finde og booke en villa. Over 80% af vores villaer har live-opdaterede kalendere, så du nemt kan se hvilke er ledige, og vi svarer dig altid inden for én arbejdsdag. Dine personlige informationer og betalinger er altid sikre hos os.