Villada Travel Group

Hvem vi er

Villada er den kvalitetsbevidste udlejningstjeneste af ferievillaer. Vi tilbyder håndplukkede villaer og skræddersyet service. Vores erfarne villaspecialister opfylder kundernes høje krav og tilfører indsigt i de lokale skatte og hemmeligheder. Hos os nyder du og dine kære et luksuriøst ophold med garanteret komfort og privatliv tilsat lokale oplevelser.

I 2014 opstod idéen til Villada med nogle få observationer: i stedet for traditionelle rejsepakker og hotelophold ønsker folk i stigende grad unikke, personlige muligheder, når de bestiller familieferier og firmarejser. Mange hjemmesider tilbyder uendeligt mange udlejningshuse og -lejligheder. Følelsen af sikkerhed og troværdighed er dog ofte ikke tilstede på disse sider. Svarer den egentlige indkvartering virkelig til hvad der loves? Dette er ofte en stor bekymring blandt de som planlægger ferien.

Vores mål var at skabe en udlejningservice, som forenkler og strømliner hele villaoplevelsen fra den første kontakt, gennem bookingprocessen og til du befinder dig i villaen. Gennem hele processen skal gæsterne føle sig sikre på, at deres ferie er i gode hænder.

Du kan nu nemt søge efter og sammenligne muligheder blandt mere end 1000 villaer på Villadas hjemmeside. Hvad enten du søger hjælp til at finde den perfekte villa eller ønsker tips til lokale seværdigheder, er vi klar på en snak. Vores nordiske mind-set gør, at vi forstår vores kunders behov og forventninger, og vi bestræber os på at gøre bookingprocessen nem og ligetil.

Villada i medierne