Villada

Firmarejser

Villada Firmarejser arrangerer skræddersyede rejser af høj kvalitet for firmaer og deres kunder. Vi er overbeviste om, at en mindeværdig rejse begynder i et unikt område - her har vi både gæsternes indlogering og omgivelserne i tankerne. Se de mange muligheder nedenfor.

Ledelsesgrupper, kunder, kickoff

Villaer af høj kvalitet med mange soveværelser er ideelle til forretningsrejser. Uanset om det drejer sig om en kickoff-weekend, hvor teamet skal rystes sammen, en rejse for ledelsen eller en kunderejse, så sikrer indlogering i en villa fred og ro samt masser af fællesarealer for gæsterne.

”Turen gik præcis som forventet, vi kunne ikke have ønsket os mere! Villaen imponerede virkelig hele gruppen. Vi bemærkede allerede sidste år, at det var meget nemt at arbejde med Villada, og vi blev heller ikke skuffede denne gang.”
Miia Mäkinen, Executive Assistant

Eksempel:

Villa 1913, Comosøen, Italien, 18 personer, 3 døgn fra 600€/pers.

Personalerejser (30+ pers.)

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den rette indkvartering til store grupper. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den perfekte bolig, hvad enten det er et slot i Toscana, et boutique-hotel i Alperne eller en luksusvilla i Spanien.

”Villada arrangerede en bolig, som opfyldte alle vores krav trods at vi var en gruppe på over 40 personer. Vi tilbragte en uforglemmelig ferie nær Rom hvor vi nød god mad og solskin. Villada arrangerede al service, vi havde brug for, så ferien var virkelig en tiltrængt pause fra hverdagen. En stor tak til Villada”
Lotta Hermonen, Office Manager

Eksempel:

Slot Luccia, Rom, Italien, 40 personer, 3 døgn fra 400€/pers.

PRoduktionsrejser

Vi har mange villaer i eksklusive lokationer, som er perfekte til TV- og filmproduktioner. Der er også gode muligheder for at leje en villa velegnet til indspilning af musik i fred og ro.

”Det var nemt at optage TV-serien i villaen, og Villada var en professionel samarbejdspartner!”
Jaana Besmond, Vice President, Zodiak Finland

”Stedet var en drøm. Tak igen for at arrangere dette!”
Sanni, popmusiker

Kontakt os:

Som Villadas erhvervskunde får du en personlig Travel Manager, der hjælper med tilrettelæggelsen af ferieaktiviteter, transport, måltider og andet I kunne ønske jer. Vi håndterer alle forespørgsler med stort engagement og inden for tidsrammen, som kræves af den individuelle situation.

[email protected]